צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
ארוחה מהירה: ירקות מוקפצים עם בקר
שדכו את המנה לאורז או לנודלס, ותקבלו ארוחת צהריים או ערב ב-20 דקות של עבודה ובעלות של פחות מ-60 שקלים ללפחות שני אנשים. מתכון שתמיד כדאי שיהיה בשלוף
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 01/07/13
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
זמן הכנה: 20 דקות
זמן הכנה כולל: 40 דקות
עלות: כ-58 שקלים
מרכיבים :
2 כפות שמן, לטיגון
1 בצל גדול, חתוך לרצועות
500 גרם כתף בקר, פרוס לרצועות
3 פלפלים, אדומים וצהובים, חתוכים לרצועות
5 שיני שום, קצוצות גס
כפית צ'ילי
3-4 כפות שמן שומשום
4-5 כפות רוטב סויה
250 גרם אננס בקוביות (מקופסת שימורים)
2 כפות סילאן
חצי כוס מהמיץ של האננס
חבילת נבטים
2 יחידות בצל ירוק, קצוץ דק
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל במחבת רחבה כ-2 דקות. מוסיפים את הבשר ומטגנים כ-3 דקות נוספות.
2 מוסיפים את הפלפלים ומטגנים כ-3 דקות נוספות.
3 מוסיפים את יתר המצרכים לפי הסדר, למעט הנבטים והבצל הירוק.
4 מבשלים כ-10 דקות ומסירים מהאש. מוסיפים את הנבטים והבצל ירוק ומגישים.
* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט