צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

מרק מיסו וירקות

במרק הזה יש רכיבים עם שמות של ארצות רחוקות, ובכל זאת לוקח פחות מחצי שעה להכין אותו. לא סיבה נהדרת לנסות?

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 30/12/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 86 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

את המרק הזה אני אוהבת במיוחד, ולכן כל כך שמחתי לגלות שהוא ממש פשוט וקל להכנה.

 

מרכיבים (5 מנות):

1 בצל קצוץ

8 פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות

1 גזר חתוך לקוביות

5 כוסות מים (כוס מים שווה ל-240 מ"ל)

חתיכה קטנה של אצת קומבו (לא חובה)

5 כפות מיסו לבן

כף אצות וואקמה

200 גרם טופו טרי

3 ענפים בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל והירקות כ-5 דקות, מוסיפים את המים ואצת הקומבו ומביאים לרתיחה.

2 מוציאים את אצת הקומבו מהמים וזורקים.

3 מבשלים על להבה נמוכה. מוסיפים את המיסו דרך מסננת צפופה. מוסיפים גם את אצות הוואקמה ומבשלים כ-5 דקות נוספות.

4 יוצקים את המרק לצלחות הגשה ומוסיפים בכל קערה טופו ובצל ירוק.

המצרכים באדיבות "מזרח ומערב יבוא ושיווק בע"מ"

>> בשבוע שעבר הכנו מרק  נקניקיות עם אפונה ופלפלים בצ'ילי מתוק