צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
הכי מהיר שיש: פלפלים ממולאים גבינות
ארוחת הצהריים המושלמת לערב החג: קונים פלפלים קלויים בצנצנת, ממלאים בגבינות והופה לתנור. מתכון סופר-מגניב, שבו רוב העבודה נעשית בכלל בסופר
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 03/09/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
5 פלפלים קלויים על האש (ניתן להשיג בכל סופר - מגיע בצנצנת זכוכית)
5-6 כפות פירורי פנקו
2 שיני שום, קצוצות
למילוי:
250 גרם ריקוטה
150 גרם גבינה בולגרית
50 גרם פרמזן מגוררת
חופן עירית קצוצה
2 כפות פירורי פנקו
מלח
3 ענפי תימין
אופן ההכנה:
1 שוטפים בעדינות את הפלפלים ומניחים במסננת.
2 מערבבים בקערה 3-4 כפות מהפנקו עם השום.
3 בקערה נפרדת מערבבים ריקוטה, גבינה בולגרית, פרמזן, עירית, 2 כפות פנקו (ללא שום) ומעט מלח.
4 מחממים תנור ל-180 מעלות.
5 ממלאים את הפלפלים בעדינות בתערובת הגבינה. מפזרים על תבנית האפייה את פירורי הפנקו והשום, ומסדרים עליהם את הפלפלים. מניחים את ענפי התימין ואופים 15 דקות.
* המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!