צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

פירה ונקניקיות

בדיוק כמו פעם, כשהיינו ילדים: לוקחים תפוחי אדמה, נקניקיות וחצי שעה, ומקבלים ארוחה לתפארת. המתכון הכי קלאסי, הכי פשוט והכי מהיר

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 14/01/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 44 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

400 גרם נקניקיות עוף או עגל

5 בצלים חתוכים לפרוסות

8 תפו"א קלופים וחתוכים לקוביות

כוס קרם קוקוס

3 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1 במחבת מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.

 

2 בסיר מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים (בודקים בערת מזלג).

 

3 במחבת פסים מטגנים את הנקניקיות כך שהן תהיינה זהובות משני הצדדים.

 

4 מסננים את תפוחי האדמה, מחזירים לסיר, מוסיפים את שמן הזית וקרם הקוקוס, מתבלים במלח ופלפל ובעזרת מועך תפו"א יוצרים פירה. טועמים ואם חסר מוסיפים מלח.

 

5 מנחיים את הבצל המטוגן מעל הפירה. מגישים עם סלט כרוב או כרוב כבוש.

 

>> בשבוע שעבר הכנו פיצה מבצק ללא שמרים