צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
פירה ונקניקיות
בדיוק כמו פעם, כשהיינו ילדים: לוקחים תפוחי אדמה, נקניקיות וחצי שעה, ומקבלים ארוחה לתפארת. המתכון הכי קלאסי, הכי פשוט והכי מהיר
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 14/01/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
400 גרם נקניקיות עוף או עגל
5 בצלים חתוכים לפרוסות
8 תפו"א קלופים וחתוכים לקוביות
כוס קרם קוקוס
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1 במחבת מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.
2 בסיר מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים (בודקים בערת מזלג).
3 במחבת פסים מטגנים את הנקניקיות כך שהן תהיינה זהובות משני הצדדים.
4 מסננים את תפוחי האדמה, מחזירים לסיר, מוסיפים את שמן הזית וקרם הקוקוס, מתבלים במלח ופלפל ובעזרת מועך תפו"א יוצרים פירה. טועמים ואם חסר מוסיפים מלח.
5 מנחיים את הבצל המטוגן מעל הפירה. מגישים עם סלט כרוב או כרוב כבוש.