צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
רצועות עוף בקרם קארי וירקות
יש מנות שגם כשלא רעבים, הריח שלהן פשוט מחייב טעימה. רצועות העוף המטוגנות האלה, עם כל הירקות שמצאתם במקרר, הן בדיוק כאלה – אז איזה מזל זה שלוקח פחות מחצי שעה להכין אותן, נכון?
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 10/12/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
לרצועות העוף:
500 גרם רצועות עוף
3 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב טריאקי
2 שיני שום, קצוצות
לירקות:
3 בצלים חתוכים לפרוסות
5 שיני שום קצוצות
חצי כרוב אדום חתוך לפרוסות דקות
חצי כרוב לבן חתוך לפרוסות דקות
כוס תירס קפוא או מקופסא
400 גרם קרם קוקוס
3 כפות רוטב קארי אדום
3 כפות שמן שומשום
3 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב טריאקי סמיך
מלח לפי הצורך
אופן ההכנה:
1 בקערה מניחים את רצועות העוף. יוצקים את רוטב הסויה, הטריאקי והשום, ומניחים בצד ל-15 דקות.
2 במחבת מקפיצים את הבצל (על להבה גבוהה). מוסיפים את חזה העוף (ללא המרינדה) ומטגנים כ-5 דקות.
3 מוסיפים את השום לדקה נוספת.
4 מוסיפים את שאר המצרכים לפי הסדר, מערבבים ומבשלים כ-5 דקות. מגישים מעל אורז יסמין.
* המוצרים באדיבות מזרח ומערב יבוא ושיווק בע"מ