צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

חזה עוף בסגנון אסייתי

קניתם חזה עוף ועכשיו רק נשאר להחליט מה לעשות איתו? הרי בכלל אין שאלה - נותנים לו שעה במרינדה אסייתית קלילה, משם למחבת, והופ - היה חזה עוף ואיננו עוד

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 06/06/22 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 132 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

4 חזות עוף, פרוסים לעובי ס"מ וחצי עד 2 ס"מ

כף שמן זית, לטיגון

למרינדה:

2 כפות אויסטר סוס (לא חובה)

2 כפות רוטב סויה

2 שיני שום, כתושות

2 ס"מ ג’ינג’ר מגורר

פלפל שחור

4 כפות רוטב צ'ילי מתוק

1 כף שמן שומשום

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל מרכיבי המרינדה ומשרים בה את רצועות העוף לשעה.

2 מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים היטב את רצועות העוף, עד שהם מוכנים ומזוגגים יפה.

** מומלץ להגיש על אורז לבן.

** אפשר לפזר שומשום לפני ההגשה.

>> לבלוג של רותם ליברזון

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

חזה עוף בסגנון אסייתי (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
חזה עוף בסגנון אסייתי|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

בתיאבון!