צילום׃ יעל קצב, אוכל טוב, mako

רצועות עוף בלימון

קבלו את אחת ממנות הלהיט שאנחנו מזמינים במסעדות: עוף בלימון. עכשיו רק תארגנו סיר אורז וסגרתם יופי של ארוחה

יעל קצב | אוכל טוב, mako | פורסם 27/06/22 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 87 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

בצל בינוני, קצוץ לקוביות

3 שיני שום כתושות

גרידה מלימון אחד

מיץ מלימון אחד

3-4 כפות סויה

טיפה-שתיים שמן שומשום (לא חובה)

500 גרם חזה עוף/פרגית, פרוסים לרצועות

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל עם מעט שמן (כ-2 כפות) עד להזהבה. מוסיפים למחבת שום כתוש, גרידת ומיץ לימון, סויה ושמן שומשום. מערבבים לאיחוד.

2 מוסיפים לסיר את רצועות העוף ומטגנים מכל הכיוונים על לבישול מלא של העוף (כחמש דקות).

* מומלץ להגיש עם אורז, ולהוסיף בצל ירוק קצוץ.

טיגון ראשון, לפני העוף  (צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako)
טיגון ראשון, לפני העוף |צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
להוסיף את העוף עד שיתבשל (צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako)
להוסיף את העוף עד שיתבשל|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים.