צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

סלט אבוקדו בקליפה

במקום להניח להם על הצלחת אבוקדו, טונה וביצה, שדרגו לילדים את הארוחה עם הגשה מדליקה וכיפית

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 22/12/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 33 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

אין הרבה דברים שהגדול שלי לא אוכל, אבל ממבחר שיש על השולחן הוא יתמקד בדבר אחד ובדרך כלל יסתפק בו. השיטה שלי להתמודד עם זה היא פשוט לערבב לו את האוכל בצלחת, עד כמה שאפשר.

 

גם כשהארוחה פשוטה יחסית - אבוקדו, טונה וביצה, עדיין הצלחתי לגרום לו לאכול מהכל, ובהנאה.

מרכיבים (1 מנות):

אבוקדו בשל, אבל לא מדי

ביצה קשה

גמבה

מלפפון חמוץ

קופסת שימורי טונה

כפית מיץ לימון

עירית קצוצה

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1 חוצים את האבוקדו לרוחבו ומרוקנים את תוכנו לצלחת. חותכים לקוביות.

 

2 חותכים ביצה קשה לרבעים.

 

3 חותכים גמבה ומלפפון חמוץ לקוביות.

 

4 פותחים קופסת טונה ומסננים מנוזלים.

 

5 מערבבים בעדינות הכל ביחד, מתבלים בלימון, מלח ופלפל ומפזרים עירית קצוצה. מכניסים חזרה לתוך הקליפה שרוקנו.

 

טיפ: איך מכינים ביצה קשה מושלמת - שמים בסיר ביצים ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מרגע הרתיחה מודדים 8 דקות ומסירים מהאש. מקלפים תחת זרם של מים קרים.

 

בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל

 

>> בפעם הקודמת הכנו עוגיות שומשום נהדרות