צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
עוגיות שוקולד צ'יפס בשני צבעים
הילדים משחקים במטבח? נצלו את האנרגיות האלה ותנו להם לערבב כמה מצרכים על באמת. מה אכפת לכם, בסוף תגמרו עם עוגיות שוקולד צ'יפס מהממות, שזועקות שוקולד לכל הכיוונים
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 28/07/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
100 גרם חמאה רכה
1/2 כוס סוכר חום
1/4 כוס סוכר לבן
2 ביצים
כפית סודה לשתייה
קורט מלח
3/4 כוס שוקולית לאפייה
1 ו-3/4 כוסות קמח
חצי כוס שוקולד צ'יפס מריר
חצי כוס שוקולד צ'יפס לבן
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה ושני סוגי הסוכר, עד לקבלת תערובת קרמית.
3 מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב.
4 מוסיפים סודה, מלח, שוקולית וקמח ומערבבים קלות. מערבבים פנימה בעדינות שוקולד צ'יפס ומכניסים למקרר ל-15 דקות.
5 מוציאים מהמקרר, ובעזרת כף (רצוי קפיצית) מניחים תלוליות מהבצק על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה.מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות.
לאתר של שרית - מיס פטל
>> והנה עוד מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס שוות