צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
עוגיות חמאה שוקולדיות על מקל
במקום סתם עוגייה - מכינים עוגייה בצורת פרח, וכדי להשלים את האפקט מוסיפים מקל, שישמש כגבעול. מחפשים מה לעשות עם הילדים בקיץ? בדיוק את זה!
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 14/07/15
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות -
מרכיבים :
ל-70 עוגיות קטנות:
300 גרם חמאה רכה
קורט מלח
כוס סוכר
2 ביצים בטמפרטורת החדר
3 ורבע כוסות קמח
3/4 כוס שוקולית לאפייה
סוכריות עדשים
מקלות סוכרייה מנייר
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 מקציפים במיקסר את החמאה, המלח והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית, כ-3-4 דקות. מוסיפים את הביצים וממשיכים להקציף.
3 מוסיפים את הקמח והשוקולית ומערבבים בעדינות עד להטמעה.
4 מכניסים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר כוכב.
5 מסדרים את המקלות באופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מזלפים עיגולים על קצה המקלות ומצמידים סוכרייה באמצע כל עיגול.
6 אופים כ-10 דקות, מצננים ומגישים.
לבלוג של שרית - מיס פטל