צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל

קבבים לילדים

קבבים שילדים אוהבים באמת, עם בצל מטוגן, פפריקה, קינמון ואפילו כמון, ובלי כל הירוקים למיניהם שבואו נודה וזהו - ילדים לא אוכלים. אגב, לפני שהם הספיקו לחסל הכל תפסנו גם מבוגר אחד מבסוט מאוד ליד הצלחת

ענת לבל | mako אוכל | פורסם 28/06/17 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 50 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

2-3 כפות שמן קנולה

1 בצל, קצוץ דק

500 גרם בשר בקר טחון

מלח

פלפל שחור

חצי כפית קינמון

חצי כפית פפריקה מתוקה

שלושת רבעי כפית כמון

10-12 מקלות קינמון

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך ומתקרמל קלות. מוצאים ומצננים.

2 מערבבים בקערה את הבשר, התבלינים והבצל המטוגן, ולשים אותם יחד היטב (זה מה שישמור על היציבות של הקבב). מכסים ומכניסים למקרר לחצי שעה.

3 מוצאים את התערובת מהמקרר ויוצרים קבבים. נועצים מקל קינמון בכל קבב ומהדקים היטב.

4 מחממים מחבת פסים עם מעט שמן וצורבים את הקציצות היטב מכל הצדדים, עד שמתקבלים סימני צריבה והקבבים מוכנים לאכילה.

5 מגישים לצד סלט ירקות, אורז וטחינה.