צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

שניצל תירס וחזה עוף

הוא רך, הוא קריספי והוא נראה כמו שניצל עוף לכל דבר - אבל האמת היא שמדובר בשניצל תירס, עם גרגירים וקמח תירס, שעוצב בידיים רטובות לצורה המתאימה. אפשר לטגן, אפשר לאפות, חובה להכין לילדים

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 02/09/19 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 135 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם חזה עוף טחון

כוס גרגירי תירס שלמים

כוס גרגירי תירס טחונים גס 

בצל בינוני, מגורר בפומפייה

שן שום, כתושה 

כוס קמח תירס 

ביצה

מלח

פלפל שחור 

לציפוי:

פירורי לחם 

ספריי שמן לאפייה בתנור (או שמן לטיגון)

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות.

2 מערבבים בקערה גדולה את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.

שניצל תירס - טיגון (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
שניצל תירס - טיגון|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

3 יוצרים צורות שניצל בידיים רטובות וטובלים בפירורי לחם לציפוי מלא. מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה.

4 מרססים ספריי שמן ואופים עד הזהבה (כ-15 דקות), או מטגנים בשמן כמו שניצל רגיל. מגישים חם חם.

שניצל תירס - אפייה (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
שניצל תירס - אפייה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
_OBJ

 רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב