צילום׃ שרית נובק, mako אוכל

קרטיבים שלא מטפטפים

מקבצים את הילדים במטבח, חותכים קצת פירות, מכינים ג'לי, מוזגים לכוסות ומקבלים קרטיבים במרקם מושלם. הם גם טעימים וגם לא משאירים אחריהם אחרי שניות מחוץ למקפיא שובל של מיץ מתוק ודביק

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 10/08/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 44 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

1 קיווי
1 מנגו
1 שזיף אדום
1 שזיף שחור
1 נקטרינה
חבילת ג'לי אינסטנט בטעם אננס

אופן ההכנה:

1 חותכים את הפירות לקוביות קטנות.

2 מערבבים בקערה וממלאים כוסות פלסטיק קטנות בפירות (המתכון מספיק לכ-10 כוסות). מכניסים כפית קטנה או מקלון עץ במרכז כל כוס.

3 מכינים את הג'לי על-פי ההוראות, מוזגים לתוך הכוסות וממלאים את הרווחים שבין הפירות. מקפיאים.

* בקרו בבלוג של שרית - Misspetel

>> בשבוע שעבר הכנו מגדל בטטות
>> מתכוננים לט"ו באב: עוגות שוקולד וקפה אישיות