צילום׃ לין לוי, mako אוכל

מוס שוקולד מביצים קשות

בשביל מוס השוקולד הזה לא צריך להפריד ביצים, לא להקציף חלבונים וגם לא להמס שוקולד בבן מארי (או בכלל). את המוס הזה מכינים מביצים קשות, אבקת קקאו, סוכר וחלב - וזהו (אוקיי, גם בלנדר ו-3 דקות פנויות)

לין לוי | mako | פורסם 02/07/25 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

6 ביצים קשות, מקולפות

60 גרם (חצי כוס) אבקת סוכר

35 גרם (3 וחצי כפות) אבקת קקאו

160 מ"ל (שני שליש כוס) חלב

1 כפית תמצית וניל

לקישוט:

פרי שאוהבים

אבקת קקאו

אופן ההכנה:

1 טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר לקבלת מסה אחידה.

2 מחלקים את התערובת בין שתי כוסות הגשה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דקות לפחות (עדיף ללילה שלם).

3 מקשטים בפירות חתוכים ו/או אבקת קקאו, ומגישים.

מוס שוקולד מביצים קשות (צילום: לין לוי, mako אוכל)
3 דקות, שתי מנות מוס|צילום: לין לוי, mako אוכל
מוס שוקולד מביצים קשות - כעבור לילה (צילום: לין לוי, mako אוכל)
מוס שוקולד מביצים קשות - כעבור לילה|צילום: לין לוי, mako אוכל

ניסיתם? ספרו לנו איך יצא!