צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

מעמול במילוי תמרים ובוטנים

בזמן שכל עדות המזרח מתווכחות של מי העוגיות האלה, אתם מוזמנים פשוט להכין אותן, ולהגיש לעצמכם עם כוס תה עם נענע. א-מחייה

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 26/03/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 27 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (35 מנות):

לבצק:

4.5 כוסות קמח

3/4 כוס סולת

4 כפות סוכר

1/2 כוס מיץ תפוזים (אפשר להמיר בחלב)

170 מרגרינה רכה

1/4 כוס שמן קנולה

כפית אבקת אפייה

1/4 כפית מי ורדים

למלית:

קופסה של ממרח תמרים

6 כפות בוטנים לא קלויים, קלופים וקצוצים

רבע כפית קינמון (לא חובה)

לפיזור:

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1 לשים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. מניחים בצד כרבע שעה. מערבבים את חומרי המלית.

2 יוצרים מהבצק כדורים קטנים מוארכים. יוצרים בכל כדור גומה, ממלאים בכפית מהמלית וסוגרים.

3 מסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה כשהסגירה כלפי מטה, ויוצרים צורות בעזרת מזלג או צובטן מיוחד.

4 אופים כ-20 דקות בחום של 170 מעלות, מוציאים מהתנור ומחכים לצינון מוחלט.

5 מפזרים אבקת סוכר ומגישים ליד תה עם נענע.

* בקרו בבלוג של אינס - תיק אוכל

>> בשבוע שעבר הכנו קאפקייקס שוקולד חגיגיים לימי הולדת

 

>> מרגישים את פסח באוויר? הנה כל המתכונים