בצל מהדורות הגלידות והארטיקים המיוחדים של הקיץ, גם לטבעונים עכשיו יש סיבה למסיבה: מותג הגלידות גן עדן ומותג שוקולד פנדה יצאו בשיתוף פעולה וביחד הם יצרו מהדורה מוגבלת שכוללת 3 טעמים חדשים: קרמלח, לויזנג איט ותירסטירה.
נקדים ונאמר שהסיבוב הראשון של גלידות גן עדן לא היה טוב מספיק לדעתנו. אבל הזמן חלף, נעשתה עבודה רבה, והסתקרנו לנסות את הגלידות החדשות והמחודשות ולראות אם חל שיפור שיהפוך את הגלידות האלה לרלוונטיות לא רק לטבעונים שמחפשים תחליף לפיינט בלילה מול הטלוויזיה, אלא לכולם. התשובה היא כן, בגדול, אבל באופן חלקי.
מוזמנים לצפות בטעימה ולעקוב אחרי ריטה באינסטגרם
אז מה יש לנו כאן?
אם כך, הטעמים החדשים הם תירסטירה - גלידת קורנפלקס עם פאדג' בוטנים של פנדה; קרמלח - גלידת שוקולד פנדה עם קרמל מלוח; ולוזינג איט - גלידת שוקולד ולוז בשלושה מרקמים. באופן כללי, הקונספט של גלידות גן עדן הוא לייצר גלידה מופחתת סוכר עם רשימת רכיבים קומוניקטיבית שאת רובה, כולם מזהים זה חזון מרשים בהינתן שרשימות רכיבים של גלידות תעשייתיות כוללות הרבה מאוד אותיות, מייצבים וחומרים שאף אחד מאיתנו לא מזהה אם אינו מהנדס מזון. כאן, זה אחרת, וזה משמח.
התחלנו את הטעימה עם גלידת לוז ושוקולד, והתוצאה הייתה מאכזבת בגזרת הטעם. היה לה טעם לוואי מאוד לא נעים, ועל אף המרקם המוצלח ואגוזי הלוז הפריכים שהוסיפו עניין, אי אפשר היה להתעלם ממנו. זה לא טעם שנרצה לחזור אליו. המשכנו עם שוקולד וקרמל מלוח, שהיה טוב בהרבה: מרקם קרמי מצוין, טעם שוקולד אלגנטי ומליחות מאוד מתונה. לא הרגישו שם במיוחד קרמל, אבל הגלידה הייתה חביבה בהחלט.
ואז הגענו לדבר האמיתי: סוף סוף טעם גלידה שגם בלי קשר לטבעונות, פרווה או אילוצים אחרים, הוא טעים במיוחד. קורנפלקס ופאדג' בוטנים הם כל מה שמחפשים בגלידה כיפית לקיץ. טעמי תירס משתלבים נהדר בגלידות, וכאן הייתה הצלחה מסחררת עם השילוב הנעים של טעמי קורנפלקס ווניל שמשרים אווירה חלבית בחלל הפה, עם פאדג' בוטנים פריך, מתוק ומלוח במידה.
המחיר של כל הסדרה החדשה, 35-59 שקלים, יקר ומבאס, אבל כך גם מחירם של מוצרים רבים אחרים בארץ שמשום מה רק ממשיכים לטפס עוד ועוד מעלה. אם לנסות רק אחד מהטעמים החדשים, אתם כבר יודעים מה מהם היה החביב עלינו.
מחיר: 35-39 שקלים. אפשר להשיג בוולט, ניצת הדובדבן, סטופ מרקט, ורשתות ובתי טבע ברחבי הארץ.