יוצרים

ריטה גולדשטיין

  1. מסעדת אלומה. נשארה פתוחה לאורך כל המלחמה (צילום: אלברט אדוט, יחסי ציבור)
  2. מסעדת אלומה (צילום: אלברט אדוט, יחסי ציבור)
  3. צ'יטוס שמנת בצל  (צילום: ריטה גולדשטיין, אוכל טוב, mako)
  4. שיפוד שכבות שייטל וקבב (צילום: סי פיש, יחסי ציבור)
  5. פיצות וקפרזה. פורינה (צילום: שקדי סמך, יחסי ציבור)
  6. סדרת נאגטס חדשים של טבעול (צילום: ריטה גולדשטיין)
  7. אסף גרניט, מסעדת ז'נז'רייה (צילום: אסף קרלה)
  8. ספגטיני סרטנים וקוויאר. עומדת בציפיות (צילום: ציון איתיאל, יחסי ציבור)
  9. לוטם דרעי. בבוקר בייקרי, בערב מסעדה (צילום: ריטה גולדשטיין)
  10. אזיה 19. רול סלמון ואבוקדו (צילום: איתי קרמני, יחסי ציבור)
  11. השפים שפתחו את המסעדה: יוסי שטרית ותומס זהר (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
  12. פופ סטאר פופקורן צ'דר (צילום: ריטה גולדשטיין, אוכל טוב, mako)
  13. ז'נז'רייה. לחם וצלחת חריף (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
  14. נאם טוק (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
  15. תפריט ספרדי (צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור)
  16. קרואסון פטיסייר מולה בוטני  (צילום: ריטה גולדשטיין, אוכל טוב, mako)
  17. בננית מאוסטריה  (צילום: ריטה גולדשטיין, אוכל טוב, mako)
  18. השניצל של קפה נואר (צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור)
  19. פינק צ'אי ויסוצקי  (צילום: יחסי ציבור)
  20. קוביית קרואסון (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)