יוצרים

ריטה גולדשטיין

  1. רוטולו של נונו. מנת פסטה עשירה ומנחמת (צילום: דניאל לילה , יחסי ציבור)
  2. עוגת שוקולד של דניאל עמית. מיועדת לאכילה בכפית (צילום: ריטה גולדשטיין)
  3. שרימפס, מולאם (צילום: נועם פריסמן, יחסי ציבור)
  4. שרימפס בחמאה ושום, גמברינוס (צילום: גיל גוטקין, mako אוכל)
  5. מריפוסה. קרם ברולה (צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור)
  6. ניסואז של קלארו (צילום: יחסי ציבור)
  7. תפוגן כמו של מסעדות (צילום: ריטה גולדשטיין)
  8. מלגו ומלבר. ספגטי חלמונים (צילום: דור לוי, יחסי ציבור)
  9. במבה במילוי קרם מרשמלו על האש (צילום: ריטה גולדשטיין)
  10. פתיחת שולחן בגיטה (צילום: דור לוי, יחסי ציבור)
  11. חטיפים של הר'ס (צילום: ריטה גולדשטיין)
  12. מסעדת דומו קריית חיים (צילום: יעל יצחקי, יחסי ציבור)
  13. שוקולד דובאי של עלית (צילום: ריטה גולדשטיין)
  14. פסטה דלעת השטן  (צילום: דניאל לילה , יחסי ציבור)
  15. ארטיק קראנץ' מאנץ' (צילום: ריטה גולדשטיין)
  16. תירס צעיר על יוגורט. עכשיו באופנה (צילום: באדיבות brix)
  17. נישי (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
  18. טילון מגנום חדש (צילום: ריטה גולדשטיין)
  19. דג עשוי למחצה ברוטב קיסר וקייל מעושן. תלם (צילום: דריה קוזמינה, יחסי ציבור)
  20. מסעדת השחף, פארק המסילה (צילום: רוי גיא, יחסי ציבור)