צילום׃ wael hamdan, Istock
קרמשניט - גרסת הדקה וחצי
קרם שניט - בצק עלים במילוי קרם וניל
שי טנא | מסעדת "הכובשים"
| פורסם 29/12/09
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
חבילת בצק עלים אפוי מוכן (אפשר לאפות לבד 3 דיסקיות של בצק עלים, אבל למה לכם)
למילוי:
1 חבילת שמנת מתוקה (250 מ"ל)
1 אריזת אינסטנט פודינג וניל
כוס וחצי חלב
1 כפית תמצית וניל
חצי קילו תותים פרוסים דק – לא חובה
אופן ההכנה:
1 מקציפים את כל חומרי המילוי במהירות גבוהה, עד לקבלת מרקם קצפתי.
2 בתבנית האפייה מסדרים את בצק העלים, ומורחים עליו שכבת קצפת בעובי ס"מ וחצי. עליה מסדרים את התותים (או כל פרי חמוץ-מתוק אחר), אם רוצים.
3 מכסים בשכבת עלים נוספת, ועליה מורחים עוד שכבת קצפת ושכבת פרי.
4 סוגרים עם בצק עלים ומפזרים בנדיבות אבקת סוכר.