צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
עוגת גבינה ותותים
מתכון לעוגה חגיגית לשבועות שאפשר להגיש גם בכוסות אישיות. פשוט וחינני
טל יעקב | טל ושני
| פורסם 14/05/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (8 מנות):
המרכיבים:
500 גרם שמנת מתוקה
150 גרם סוכר (שלושת רבעי כוס)
1/2 שקית אינסטנט פודינג וניל
750 גרם גבינה 5%
סלסלה של תותים
נפאז' (או ריבה מדוללת במעט מים חמים)
אופן ההכנה:
1 מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר והאינסטנט פודינג לקצפת יציבה.
2 מוסיפים בתנועות קיפול את הגבינה, מעבירים לכוסות או תבניות ומצננים לפחות שלוש שעות.
3 שוטפים היטב את התותים ומייבשים בעדינות בנייר סופג.
4 חוצים את התותים, מסדרים על העוגות ומורחים בנפאז' (להשיג בחנויות המתמחות) או בריבה מדוללת במעט מים. זה מה שיבטיח לתותים מראה רענן ומבריק.
5 מעברים לקירור של שעה לפחות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!