צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

עוגת גבינה ותותים

מתכון לעוגה חגיגית לשבועות שאפשר להגיש גם בכוסות אישיות. פשוט וחינני

טל יעקב | טל ושני | פורסם 14/05/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 37 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

המרכיבים:

500 גרם שמנת מתוקה

150 גרם סוכר (שלושת רבעי כוס)

1/2 שקית אינסטנט פודינג וניל

750 גרם גבינה 5%

סלסלה של תותים

נפאז' (או ריבה מדוללת במעט מים חמים)

אופן ההכנה:

1 מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר והאינסטנט פודינג לקצפת יציבה.

2 מוסיפים בתנועות קיפול את הגבינה, מעבירים לכוסות או תבניות ומצננים לפחות שלוש שעות.

3 שוטפים היטב את התותים ומייבשים בעדינות בנייר סופג.

4 חוצים את התותים, מסדרים על העוגות ומורחים בנפאז' (להשיג בחנויות המתמחות) או בריבה מדוללת במעט מים. זה מה שיבטיח לתותים מראה רענן ומבריק.

5 מעברים לקירור של שעה לפחות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!