צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

מיני פוקצ'ות במחבת

פוקצ'ות חמות וטריות עם מעטה מתוחכם של רוזמרין, פרמזן ומלח גס בכלום (נשבעים שכלום) עבודה? אם יש מישהו שיכול לעשות את זה - זה רון יוחננוב. מתכון שאתם הולכים לחרוש עליו, בדוק

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 15/12/20 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 310 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 כוסות קמח לבן תופח (או קמח רגיל עם כפית אבקת אפייה)

כוס ורבע ריוויון או יוגורט 

1 כפית מלח

שמן זית

לעיטור:

עירית קצוצה

רוזמרין קצוץ דק

גבינת פרמזן מגורדת 

מלח ים אטלנטי 

אופן ההכנה:

1 מערבבים את הקמח יחד עם היוגורט והמלח בקערה עד שמתקבל בצק (אם צריך אפשר להוסיף מעט יוגורט בהדרגה).

2 בעזרת ידיים מקומחות מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח לעובי של ס"מ בערך. חותכים לקוביות.

>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

3 מחממים מחבת עם שמן זית, מטגנים כ-2 דקות מכל צד את הפוקצ'ות. 

4 מפזרים מעל רוזמרין, עירית, פרמזן ומעט מלח ים. מגישים וזוללים חם.  

מיני פוקצ'ות במחבת (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
מיני פוקצ'ות במחבת|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

>> מתכונים לחנוכה

>> מתכונים ללביבות

>> מתכונים לסופגניות

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננובאם אתם עוד לא שם.