צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

עוף במלח ברוטב קרם קוקוס

קבלו עסקה שאי אפשר לסרב לה: אנחנו נארגן לכם עוף שמתקתקים בפחות מדקה, ואתם תקדישו עוד רבע שעה כדי לצוות אליו רוטב אסייתי טעים ופיקנטי. סגרנו?

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 13/10/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 2.9 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

10 שוקי עוף

כף מלח גס

לרוטב:

מעט שמן לטיגון

3 שיני שום, קצוצות

כף ג'ינג'ר טרי קצוץ

קופסת קרם קוקוס

חופן נענע טרייה

כפית וחצי "תערובת חמישה תבלינים" (להשיג במחלקה האסייתית של רשתות השיווק הגדולות)

לימון

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות.

2 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומפזרים את המלח הגס. מסדרים את שוקי העוף על המלח וצולים 45 דקות בתנור החם.

3 בינתיים מטגנים בסיר את השום והג'ינג'ר כחצי דקה. מוסיפים קרם קוקוס, נענע ותערובת חמישה תבלינים ומבשלים תוך ערבוב על אש נמוכה כ-10 דקות.

4 בתום הצלייה מעבירים את שוקי העוף לסיר ומבשלים כ-5 דקות.

5 סוחטים לימון מעל העוף ומגישים עם אטריות אורז או אורז לבן.

>> בשבוע שעבר הכנו ניוקי יפהפיים עם עגבניות ובייבי מוצרלה

>> כל המתכונים לסוכות