צילום׃ אנה ארונוב
סירניקי אפויות
לביבות הגבינה האלה מתאימות בול למוד שאנחנו נמצאים בו - כזה שתובע מאיתנו לא להכניס דברים לשמן אלא אם כן חייבים. הוסיפו לזה את המתיקות הקלה והמראה העדין, וקיבלתם יופי של מתכון לסיום חנוכה 2023
אנה ארונוב | מגזין שופרסל
| פורסם 14/12/23
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
סירניקי בתנור זה חוויה לא רק בחנוכה. אי אפשר להסביר כמה זה טעים - לביבות גבינה מבית אמא ואבא שאוכלים כל השנה.
מרכיבים :
400 גרם גבינת טבורוג
ביצה אורגנית
קמצוץ מלח
2 כפות סוכר
שקית סוכר וניל
100 גרם קמח רב תכליתי ללא גלוטן
כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים היטב את הגבינה, הביצה, המלח, הסוכר וסוכר הווניל.
3 מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
4 מקמחים מעט את משטח העבודה ואת הידיים ויוצרים כדורים בעובי של כסנטימטר. מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה ומשטחים מעט.
5 אופים 10 דקות, הופכים ואופים 10 דקות נוספות.