צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

סופגניות מלוחות ללא שמרים

מבחוץ בצק מטוגן ופציח, מבפנים תערובת חמימה של גבינות מותכות. אז אתם יכולים להאשים אותנו שאנחנו ממש רוצים כזה?

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 09/12/15 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 46 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל-30 יחידות קטנות:

4 כוסות קמח תופח

50 גרם חמאה מומסת

כפית מלח

2 ביצים

100 גרם גבינה לבנה

לטיגון: שמן קנולה

למלית:

100 גרם מוצרלה מגוררת (או כל גבינה קשה אחרת)

50 גרם גבינה בולגרית רכה, מרוסקת

אופן ההכנה:

1 מערבבים במיקסר עם וו לישה את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון ומעבירים למקרר ל-20 דקות.

2 מערבבים בקערית קטנה את מרכיבי המלית.

3 מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של 1 ס"מ. קורצים עיגולים בעזרת כוס קטנה ומניחים בכל עיגול כפית מהמלית.

4 עוטפים את המלית בבצק בעזרת כפות הידיים (קצת כמו שעושים עם קובה) ומניחים על מגש.

5 מחממים סיר קטן עם שמן קנולה לטיגון חצי עמוק. מטגנים כמה כדורים קטנים יחד, ולאחר שהם מזהיבים הופכים לצד השני. מעבירים לנייר אפייה.

* לפני ההגשה אפשר לחמם את הסופגניות בתנור 7 דקות בחום של 160 מעלות.

לבלוג של אינס שילת ואפיק גבאי - תיק אוכל

>> עוד מתכונים לסופגניות

>> כל המתכונים לחנוכה

 
>> בשבוע שעבר הכנו אצבעות לחם עם זעתר
>> עוד מתכונים לסופגניות
>> ומתכונים ללביבות