צילום׃ יעל אילן, יחסי ציבור
לביבות ירק
לא לצמחונים בלבד: קציצות של תפוחי אדמה, גזר, קישואים ובצל. הכי טעים מהמחבת ישר לפה
ליה אור | mako
| פורסם 08/08/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
1 גזר
1 קישוא
1 בצל
תפוח אדמה גדול
חופן פטרוזיליה קצוצה
3 ביצים
3 כפות פירורי לחם
מלח
פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 מגררים את הגזר, הקישוא, הבצל ותפוח האדמה בפומפייה (או במעבד מזון).
2 מוסיפים את הפטרוזיליה, הביצים, פירורי הלחם, המלח והפלפל ומערבבים.
3 יוצרים לביבות, מועכים אותן קלות בין כפות הידיים כדי לסחוט את הנוזלים המיותרים ומטגנים בשמן משני הצדדים, עד שהלביבות מזהיבות.