צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
לביבות גבינה מלוחות
אנחנו מאוד אוהבים את לביבות הגבינה המתוקות, כמו שהיו מכינים לנו בגן, אבל עכשיו אנחנו בשלים ללביבות של הדור הבא: לביבות גבינה גבינתיות ומלוחות, עם הרבה בצל ירוק
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 11/12/23
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
10-12 לביבות:
גביע קוטג'
כוס בצל ירוק קצוץ דק
ביצה אחת
כוס גבינה מגוררת (מוצרלה, גרויר, פרמזן או כל גבינה קשה אחרת, אפילו גבינה כחולה)
חצי כוס קמח תופח
מלח (מעט מאוד, רק אם הגבינות לא מלוחות מספיק)
פלפל שחור גרוס
שמן זית לטיגון רדוד
אופן ההכנה:
1 מערבבים היטב את כל הרכיבים ויוצרים לביבות פחוסות (כל לביבה - בערך כף מהתערובת).
2 מחממים שמן זית במחבת ומטגנים משני הצדדים עד השחמה. מקפידים לוודא שהלהבה לא גבוהה מדי, כדי שלא יישרפו מבחוץ לפני שהן מוכנות מבפנים.
לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!