לאפות כשרות לפסח
הסוד של הלאפות הגמישות האלה הוא שילוב של שלושה קמחים שכנראה יש לכם בבית: קמח מצה, קמח תפוחי אדמה וקמח שקדים, שהוא פשוט שקדים טחונים. עכשיו רק נשאר להחליט מה מגלגלים בפנים
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 18/04/25
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לכ-20 לאפות:
2 וחצי כוסות קמח תפוח אדמה
חצי כוס קמח שקדים
1 כוס קמח מצה
1 שקית אבקת אפייה
כפית סוכר
כפית מלח
2 ביצים
חצי כוס שמן
4 כוסות מים פושרים
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את כל הקמחים, אבקת האפייה, הסוכר והמלח.
2 מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לקבלת בלילה ללא גושים.
3 מחממים מחבת עם מעט שמן ושופכים אליה חצי מצקת מהבלילה. משטחים בעדינות, מטגנים כשתי דקות והופכים. מטגנים עוד שתי דקות.
4 מוציאים ומכסים מיד במגבת, כדי לשמור על הגמישות של הלאפות.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
בתיאבון וחג שמח!