לאפות כשרות לפסח

הסוד של הלאפות הגמישות האלה הוא שילוב של שלושה קמחים שכנראה יש לכם בבית: קמח מצה, קמח תפוחי אדמה וקמח שקדים, שהוא פשוט שקדים טחונים. עכשיו רק נשאר להחליט מה מגלגלים בפנים

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 18/04/25 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.5 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לכ-20 לאפות:

2 וחצי כוסות קמח תפוח אדמה

חצי כוס קמח שקדים

1 כוס קמח מצה

1 שקית אבקת אפייה

כפית סוכר

כפית מלח

2 ביצים

חצי כוס שמן

4 כוסות מים פושרים

מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:

כל המתכונים לפסח

מאפים לפסח

1 מערבבים בקערה את כל הקמחים, אבקת האפייה, הסוכר והמלח.

2 מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לקבלת בלילה ללא גושים.

3 מחממים מחבת עם מעט שמן ושופכים אליה חצי מצקת מהבלילה. משטחים בעדינות, מטגנים כשתי דקות והופכים. מטגנים עוד שתי דקות.

4 מוציאים ומכסים מיד במגבת, כדי לשמור על הגמישות של הלאפות.

לאפות כשרות לפסח (צילום: יעל קצב)
לאפות כשרות לפסח|צילום: יעל קצב

לאפות לפסח (צילום: יעל קצב)
לאפות לפסח|צילום: יעל קצב

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב 

או בטיקטוק המהמם שלה

בתיאבון וחג שמח!