כדורי באונטי שוקולד מריר
בתור חולת באונטי וחולת קיצורי דרך, קרן אגם מצאה את השיטה להכין באונטי שוקולד מריר בהכי פחות זמן ואנרגיה: פשוט מכדררים את כל המרכיבים ביחד. עכשיו יש התלבטות אם להגיש אותם לאורחים או לשמור לנשנוש פרטי
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעשר דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
קינוח שהוא גם ללא גלוטן, וגם יכול להפוך בקלילות לטבעוני ופרווה. אני מאוד אוהבת חטיפים על בסיס קוקוס, ובאונטי זה אצלי תענוג גדול. אז הפעם הלכתי על באונטי משוקולד מריר - כדורים שאוהבי הקוקוס לא יוכלו לסרב להם. מכינים אותם בערך ב-5 דקות עבודה, וכיף שיש אותם במקרר כי אז אפשר בכל רגע נתון לשלוף אחד לסיפוק מיידי.
מרכיבים :
ל-20-25 כדורים:
210 גרם שוקולד מריר
חצי כוס שמנת להקצפה
50 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר
150 גרם קוקוס טחון (כוס וחצי) + 100 גרם (כוס) לציפוי
אופן ההכנה:
1 ממיסים את השוקולד המריר עם השמנת בפולסים במיקרו. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
2 מוסיפים חמאה ומערבבים עד שהיא נטמעת היטב בתערובת.
3 מוסיפים את הקוקוס ומערבבים.
4 יוצרים כדורים, מהדקים ומגלגלים היטב בין כפות הידיים.
5 מגלגלים את הכדורים בקוקוס לציפוי ומכניסים להתייצבות במקרר.
** לגרסה פרווה וטבעונית ממירים את החמאה במחמאה או נטורינה ואת השמנת בקרם קוקוס או בשמנת צמחית.