צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

סלט חצילים על האש עם פלפלים מתוקים וחריפים

סלט נפלא לשולחן החג של חצילים שרופים, פלפלים קלויים ועשבי תיבול מרעננים

אביב משה | mako אוכל | פורסם 06/04/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 113 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים :

2 חצילים
4 פלפלים אדומים קלויים, קלופים וללא גרעינים, חתוכים לקוביות
2 פלפלים חריפים קלויים, קלופים וחתוכים לקוביות
2 שיני שום קצוצות
1 כף כוסברה קצוצה
1 כף פטרוזיליה קצוצה
5 כפות מיץ לימון
מלח
שמן זית

אופן ההכנה:

1 קולים את החצילים על אש גלויה כ-8-10 דקות.2. קולפים את החצילים ומוציאים את "הבשר" ללא הגרעינים ובעזרת מזלג מועכים את "בשר" החציל.3. מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים ומגישים. 4. אפשר לזלף מעל מעט טחינה גולמית.