צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל
סלט חצילים על האש עם פלפלים מתוקים וחריפים
סלט נפלא לשולחן החג של חצילים שרופים, פלפלים קלויים ועשבי תיבול מרעננים
אביב משה | mako אוכל
| פורסם 06/04/14
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 חצילים
4 פלפלים אדומים קלויים, קלופים וללא גרעינים, חתוכים לקוביות
2 פלפלים חריפים קלויים, קלופים וחתוכים לקוביות
2 שיני שום קצוצות
1 כף כוסברה קצוצה
1 כף פטרוזיליה קצוצה
5 כפות מיץ לימון
מלח
שמן זית
אופן ההכנה:
1 קולים את החצילים על אש גלויה כ-8-10 דקות.2. קולפים את החצילים ומוציאים את "הבשר" ללא הגרעינים ובעזרת מזלג מועכים את "בשר" החציל.3. מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים ומגישים. 4. אפשר לזלף מעל מעט טחינה גולמית.