צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
עוגיות דבש דקיקות
ומה אם נגיד לכם שבעוד חצי שעה מעכשיו יכול להיות לכם ביד קינוחון מהמם לארוחת ראש השנה? מתקשים להאמין? יאללה, תבדקו אותנו: עוגיות תחרה פריכות דקות כמו נייר, שכולן זועקות חג
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 08/09/20
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
כ-25 עוגיות:
חצי כוס שקדים טחונים
50 גרם חמאה
רבע כוס סוכר
3 כפות דבש
קורט מלח
רבע כוס קמח
קורט ציפורן או רבע כפית קינמון (לא חובה)
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מחממים את כל המרכיבים בקלחת על להבה בינונית, עד שהחמאה נמסה. מערבבים כל הזמן.
>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?
3 מרפדים תבנית בנייר אפייה.
4 מניחים תלוליות קטנות מהבלילה על נייר אפייה בעזרת כפית. שומרים על רווחים גדולים כי העוגיות מתפשטות באפייה.
5 אופים 7-8 דקות או עד הזהבה.
6 מוצאים, מניחים לצינון והתקשות וזוללים.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב
בתיאבון!