צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

ריבת חבושים

ריבת חבושים,מרקחת חבושים, דולסה דה ממבריז'ו - תקראו לה איך שאתם רוצים, העיקר שתכינו. אחרי שמצננים שומרים בכלי אטום, ואם רוצים - אפשר גם לקצוץ למרקם יותר ריבתי

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 30/09/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.2 103 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חצי קילו חבושים

כוס מים (240 מ"ל)

כוס ורבע סוכר (250גרם)

מקל קינמון

3 תרמילי הל

מיץ מלימון שלם

אופן ההכנה:

>> מתכונים לראש השנה

1 מנקים את החבושים, מקלפים, מסלקים גרעינים ופורסים לפרוסות.

2 מכניסים לסיר כבד עם סוכר, מים ותבלינים, מערבבים היטב ומבשלים על אש קטנה כשעה, עד שמתקבל צבע ענברי עז והחבושים רכים.

3 מוסיפים את מיץ הלימון, מבשלים כמה דקות ומעבירים לצינון.

4 מעבירים את החבושים לכלי מעוקר. 

לבלוג של רותם ליברזון

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

בתיאבון!