טרטר לברק
טרטר דג היא מנה עם שם מפוצץ, שההכנה שלה הכי קצרה ופשוטה בעולם והתוצאה - כמו של מסעדה. דג ישראלי טרי, כמה ירקות וטיפה שמן זית - והנה הכנתם טרטר כמו של עומר מילר
עומר מילר | mako אוכל
| פורסם 08/08/18
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
100 גרם דג לברק נקי וחתוך לקוביות
כפית מיץ לימון טרי
4 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
2 צנוניות, פרוסות דק
חצי פלפל ירוק חריף, פרוס לפרוסות דקות
כמה גבעולי כוסברה, קצוצים גס
פיסת ג'ינג'ר (כ-2 ס"מ), קצוצה דק
בצל שאלוט, פרוס דק
כף שמן זית
מלח ים אטלנטי
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומגישים מיד.