קורנפלקס עוגיות שוקולד צ'יפס
ניסינו לא ליפול בטרנד הזה, באמת שניסינו, אבל באיזשהו שלב זה פשוט נהיה גדול מאיתנו - וגם אנחנו מצאנו את עצמנו מכדררים עוגיות פיצפוניות בשביל לאכול אותן בחלב כדגני בוקר. משוגע משוגע, אבל כל כך כיף!
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
100 גרם חמאה רכה, בטמפרטורת החדר (לא מומסת)
חצי כוס סוכר לבן
רבע כוס סוכר חום
1 ביצה L
רבע כפית מלח
כפית תמצית וניל
כוס קמח
חצי כפית סודה לשתייה
חצי כוס מיני שוקולד צ'יפס (ועוד קצת, לפיזור)
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה חמאה, סוכר לבן וסוכר חום במשך כ-2 דקות, עד שמתקבלת תערובת תפוחה ואחידה.
בקרו בבלוג של שרית - Misspetel
רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?
3 מוסיפים ביצה ומעבדים עד להטמעה מלאה. מוסיפים מלח ותמצית וניל ומערבבים.
4 מוסיפים קמח וסודה לשתייה ומעבדים בקצרה רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
5 מוסיפים נטיפי שוקולד צ'יפס ומערבבים קלות במרית.
6 יוצרים כדורים קטנטנים בקוטר כ-1 ס"מ ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. שומרים על מרווחים של כ-2 ס"מ בין עוגייה לעוגייה.
7 מפזרים על הכדורים עוד קצת שוקולד צ'יפס ואופים 6-8 דקות, עד שהעוגיות משחימות ומתייצבות (הכמות מספיקה לכ-4 תבניות תנור). מוציאים מהתנור ומניחים להצטננות בתבנית, ואז מעבירים לקופסה אטומה.