צ'יפס בטטה עם תימין ופרמזן

חולים על צ'יפס בטטה. חולים. ובזכות המתכון הזה הוא גם כל כך קל ומהיר להכנה, שאנחנו ממש לא מצליחים להפסיק לנשנש אותו. התוכנית לטווח הרחוק: להשמיט את הפרמזן ולהכין לארוחת ראש השנה

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 06/09/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 127 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 בטטות ארוכות לא קלופות, חתוכות לרצועות עבות

רבע כוס שמן זית

2 כפות עלי תימין

כפית מלח גס

כפית שום גבישי

חצי כפית פלפל שחור גרוס

להגשה:

100 גרם פרמזן, מגורר דק

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את שמן הזית, התימין, המלח, השום והפלפל.

>> כל המתכונים לראש השנה

2 מוסיפים את רצועות הבטטה לקערה. מערבבים היטב ומסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

3 מפזרים מעל פרמזן מגורר ואופים בחום של 200 מעלות כ-30 דקות, עד להשחמה.