צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

ברד לימונענע

מחר מתחיל חום יולי? אין בעיה, אנחנו מוכנים עם משקה לימונענע גרוס, ירקרק, מרווה וכיפי בלי חומרים משמרים או סירופים ותמציות - פשוט דוחפים לבלנדר לימון ונענע טריים, קצת סוכר, קרח ומים - שותים ומתרעננים

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 30/06/20 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 489 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל 2-3 כוסות:

חצי לימון מקולף (אם רוצים משקה חמוץ יותר - אפשר גם לימון שלם) 

2 כוסות קרח 

2 כפות סוכר לבן  

2 חופנים של נענע טרייה 

חצי כוס מים קרים

אופן ההכנה:

1 ממלאים כוס בלנדר בקרח, מוסיפים את הלימון, הנענע והסוכר.

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

לימונענע (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
לימונענע|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

2 שופכים לכוס את המים ומפעילים את הבלנדר עד לקבלת המרקם הרצוי. 

3 ממלאים בכוסות ומגישים. 

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב 

בתיאבון!