צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
ברד לימונענע
מחר מתחיל חום יולי? אין בעיה, אנחנו מוכנים עם משקה לימונענע גרוס, ירקרק, מרווה וכיפי בלי חומרים משמרים או סירופים ותמציות - פשוט דוחפים לבלנדר לימון ונענע טריים, קצת סוכר, קרח ומים - שותים ומתרעננים
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 30/06/20
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
ל 2-3 כוסות:
חצי לימון מקולף (אם רוצים משקה חמוץ יותר - אפשר גם לימון שלם)
2 כוסות קרח
2 כפות סוכר לבן
2 חופנים של נענע טרייה
חצי כוס מים קרים
אופן ההכנה:
1 ממלאים כוס בלנדר בקרח, מוסיפים את הלימון, הנענע והסוכר.
רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?
2 שופכים לכוס את המים ומפעילים את הבלנדר עד לקבלת המרקם הרצוי.
3 ממלאים בכוסות ומגישים.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב
בתיאבון!