צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
עוגיות לימון רכות ומושלגות
אין ספק שבזמן האחרון החיים נותנים לנו לימונים, ות'אמת? כבר נמאס לנו מלימונדה. מזל שרון יוחננוב פרגן לנו מתכון קליל שבקלילים לעוגיות לימון מהממות שאין לכם שום סיכוי לא להצליח, אפילו בימים אלה
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 21/09/20
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (30 מנות):
2 כוסות קמח לבן
כפית אבקת אפייה
100 גרם חמאה מומסת
ביצה
חצי כוס סוכר לבן
מעט תמצית וניל
מיץ מלימון אחד
קליפה מגוררת מלימון אחד
לציפוי:
100 גרם אבקת סוכר
100 גרם סוכר לבן
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל המרכיבים בקערה עד שמתקבל בצק אחיד ורך (אם יצא לכם רטוב מדי - מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה).
>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?
2 מחממים תנור ל-180 מעלות.
3 מכדררים את הבצק לכדורים קטנים.
4 מגלגלים כל כדור בסוכר ולאחר מכן באבקת סוכר.
5 מסדרים באופן מרווח בתבנית מרופדת נייר אפייה ואופים כ-12 דקות.
6 מקררים עד להתייצבות.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם.