צילום׃ אפרת ליכטנשטט, יח"צ

סלט חגיגי של בייבי תרד, עגבניות שרי, ענבים ופקאן

סלט צבעוני ומלא בכל טוב שתענוג לראות כמעט כמו שתענוג לאכול

שגיא אזולאי, מסעדת לבן | mako אוכל | פורסם 30/08/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 65 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

לסלט:

250 גרם עלי בייבי תרד שטופים ויבשים
1 חבילה נבטי חמנייה
כוס ענבים ללא גרעינים, חצויים
חצי בצל סגול, פרוס דק
כוס עגבניות שרי, חצויות
שליש כוס אגוזי פקאן, קצוצים

לרוטב:

1 כף חומץ בלסמי איכותי
2.5 כפות שמן זית
שן שום כתושה
חצי כף דבש
חצי כפית שטוחה מלח
קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מערבבים בעדינות את כל חומרי הסלט חוץ מהפקאנים.

2 מכניסים את כל חומרי הרוטב לצנצנת ומנערים היטב כדקה.

3 שופכים מהרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות. מפזרים את הפקאנים ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה