צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

לחם תירס ואורגנו טרי

קמח תירס זה סבבה, אבל לחם עם תירס אמיתי? זה כבר עולם אחר. חצי שעה והיופי הזה שלכם

יוסי שטרית | mako אוכל | פורסם 09/10/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 38 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 כוסות חלב

2 ביצים

90 גרם חמאה מומסת

כוס וחצי קמח תירס

1 כוס גרגירי תירס

½ כוס קמח רגיל

4 כפות סוכר

כפית וחצי אבקת אפייה

¾ כפית מלח

½ כוס עלי אורגנו טריים, קטנים

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות.

2 מערבבים את כל הנוזלים יחד בקערה (חלב, ביצים, חמאה מומסת). בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים. יוצקים את הנוזלים על החומרים היבשים, ומערבבים עד לקבלת מסה חלקה.

3 משמנים תבנית אפייה מוארכת (תבנית לחם) בחמאה ויוצקים לתוכה את התערובת.

4 אופים 25 דקות. מקררים, ורק לאחר מכן פורסים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

המתכון באדיבות שף יוסי שטרית ממסעדת Kitchen Market