צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
סלט אורז
מושלם לתחילת יולי: משתמשים באיזה אורז שאוהבים (וכמובן שאפשר ואף רצוי לנצל שאריות), מוסיפים לו ירקות קיציים קצוצים ומקבלים סלט קליל ומרענן - ארוחה שלמה וטעימה
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 03/07/23
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
כוס אורז (איזה שרוצים)
3 עגבניות
4 מלפפונים
בצל אחד סגול קטן
כוס כוסברה
צ'ילי אדום
שלושת רבעי כוס גרעיני תירס
חצי כוס בוטנים קלויים גרוסים
מיץ מלימון אחד
4 כפות שמן זית
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
1 מכינים את האורז (איזה סוג שאוהבים) לפי הוראות היצרן (או שמשתמשים באורז מבושל מוכן) ומצננים לחלוטין.
2 קוצצים דק עגבניות, מלפפונים, בצל, כוסברה וצ'ילי אדום.
3 מעבירים את האורז והירקות הקצוצים לקערה, מוסיפיים את יתר המרכיבים, מערבבים היטב ומגישים.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!