צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

סלט אורז

מושלם לתחילת יולי: משתמשים באיזה אורז שאוהבים (וכמובן שאפשר ואף רצוי לנצל שאריות), מוסיפים לו ירקות קיציים קצוצים ומקבלים סלט קליל ומרענן - ארוחה שלמה וטעימה

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 03/07/23 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.1 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כוס אורז (איזה שרוצים)

3 עגבניות

4 מלפפונים 

בצל אחד סגול קטן

כוס כוסברה

צ'ילי אדום

שלושת רבעי כוס גרעיני תירס

חצי כוס בוטנים קלויים גרוסים

מיץ מלימון אחד

4 כפות שמן זית

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 מכינים את האורז (איזה סוג שאוהבים) לפי הוראות היצרן (או שמשתמשים באורז מבושל מוכן) ומצננים לחלוטין.

2 קוצצים דק עגבניות, מלפפונים, בצל, כוסברה וצ'ילי אדום.

3 מעבירים את האורז והירקות הקצוצים לקערה, מוסיפיים את יתר המרכיבים, מערבבים היטב ומגישים. 

>> לבלוג של רותם ליברזון

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

בתיאבון!