צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
מאפינס חביתה עם ירקות ותוספות
רוצים לפנק את המשפחה בארוחת ערב של חביתות משודרגות? ברור שכן! אז במקום לטגן כל אומלט בנפרד, הנה טריק גאוני: בוחרים תוספות (ירקות, גבינה, כל מה שבא), מקשקשים ביצים ואופים הכל בתבנית מאפינס
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 28/07/20
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
ל-6 יחידות:
ירקות: קוביות של עגבניות/פטריות/קישואים/זוקיני/ברוקולי
גבינות: מוצרלה/צהובה/פרמזן/פטה
5 ביצים
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 משמנים היטב תבנית מאפינס, ושמים בכל שקע ירקות וגבינות (או כל שילוב שתבחרו) בגובה התבנית.
>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?
3 טורפים בקערה את הביצים עם המלח והפלפל שחור (אם רוצים, אפשר להוסיף לבלילה מעט שמנת מתוקה).
4 יוצקים לכל שקע את הבלילה עד שממלאים אותו.
5 מכניסים לתנור ואופים 20 דקות.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב
6 מגישים חם. בתיאבון!