צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
טוסט חביתה מהפכני
חברים, מהפכה: אם עד היום הכנתם חביתה בנפרד וטוסט בנפרד, היום תלמדו איך להכין אותם יחד בילט-אין, על אותה מחבת בכלום עבודה. מנה כיפית וטעימה, ורק כלי אחד לשטוף כשמסיימים. זה ווין-ווין
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 17/03/20
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 ביצים
2 כפות חלב
מלח
פלפל שחור
מעט חמאה או שמן זית, לטיגון
2 פרוסות לחם
2 פרוסות גבינה צהובה (איזה סוג שרוצים)
תוספות לבחירה (לא חובה): עגבניות/בצל/פטריות/עשבי תיבול/זיתים
אופן ההכנה:
1 טורפים בקערה את הביצים והחלב ומתבלים.
2 מחממים מחבת ומשמנים.
3 יוצקים את תערובת הביצים למחבת החמה, טובלים את פרוסות הלחם בביצים שבמחבת והופכים. הופכים את כל תכולת המחבת - הלחם והביצה - כך שהחביתה פונה למעלה והלחם למטה (ראו בסרטון).
4. מוסיפים גבינה צהובה ותוספות, אם רוצים. מקפלים את הצדדים של החביתה פנימה ואז עושים קיפול נוסף לצורת כריך.
5 מזהיבים מעט משני הצדדים ומגישים.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".