ארוחת שקשוקה בטורטייה
עצלנים כמונו יכולים להשתמש ברוטב שקשוקה מוכן, שהמשקיענים יכינו מאפס. יוצקים את הרוטב מעל טורטייה שהזהיבה קלות בתנור, שוברים ביצים וכשמוכן - תולשים את הקצוות הפריכים ומנגבים בכיף
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 08/07/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
טורטייה אחת
פחית/בקבוק רוטב מוכן לשקשוקה (400 גרם)
2-3 ביצים
חופן עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מניחים טורטייה על תבנית בקוטר קצת יותר מזה של הטורטייה, כך שהשוליים נמעכים על דפנות התבנית ונוצר שקע כמו בקערה.

3 מכניסים את הטורטייה לאפייה ל-8 דקות, עד שהטורטייה מעט מזהיבה.
4 יוצקים את רוטב השקשוקה על גבי הטורטייה, שוברים את מספר הביצים הרצוי, מפזרים בזיליקום ומכניסים לתנור ל-10-15 דקות, תלוי במידת העשייה הרצויה של הביצה.
5 מתבלים ומגישים.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה

בתיאבון!