פשטידת פסטה רוזה
עד כמה המנה הזאת קלה להכנה? אפילו לא צריך לבשל את הפסטה. מפזרים גבינה בתבנית, יוצקים מעליה תערובת של פסטה עם רוטב רוזה, אופים, נותנים קראנץ' קריספי וזהו. תנו לה להתייצב, תהפכו והיא טעימה אפילו קרירה
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 01/06/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהחמישים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לתבנית 24 ס"מ עגולה:
חצי חבילה (250 גרם) פסטה קצרה עבה (פנה/ריגטוני) לא מבושלת
1 מכל/פחית (400 גרם) רוטב פיצה
2 מכלים (סך הכל 500 מ"ל) של שמנת מתוקה 32%
3 שיני שום כתושות
חופן עלי בזיליקום
2 כוס גבינה צהובה מגוררת (כ-200 גרם)
ביצה
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים בקערה את כל המצרכים, חוץ מכוס גבינה צהובה מגוררת (100 גרם), אותה מפזרים בהמשך.
3 מפזרים בתוך תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה את כוס הגבינה הצהובה ויוצקים מעליה את תערובת הפשטידה.
4 מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לאפייה 30-40 דקות. מורידים את הכיסוי וממשיכים לאפות 10 דקות נוספות, עד להזהבה.
5 ממתינים שהפשטידה תתייצב מעט, הופכים אותה ומגישים.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה

בתיאבון!