צילום׃ ניצן לנגר, mako אוכל
פנקייק 3 מרכיבים
ההחלטה הכי טובה שלנו לשנה החדשה הייתה לנסות להכין פנקייקים ממתכון מאינסטגרם: בננה, שתי כוסות שיבולת שועל וכוס חלב אורז-שקדים. ז-ה-ו. מייפל בהגשה ואתם מסודרים עם פנקייקים מושלמים ואפילו בריאים
מערכת mako אוכל | mako
| פורסם 20/09/23
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
ל 10-15 פנקייקים (צלוי בגודל):
כוס חלב אורז-שקדים (או כל חלב אחר שרוצים)
בננה
2 כוסות שיבולת שועל (200 גרם)
לטיגון:
חמאה
להגשה:
מייפל (לא חובה, אבל מומלץ)
אופן ההכנה:
1 מערבבים בבלנדר/מעבד מזון את כל המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה.
2 מחממים מחבת (רצוי נון-סטיק), משמנים עם חמאה (או שמן/שמן קוקוס/תרסיס שמן) ויוצקים שלוליות קטנות בינוניות. אחרי שמתחילות להיווצר בועיות, הופכים את הפנקייקים ומטגנים כדקה כנוספת.
3 חוזרים על הפעולה עד שהבלילה מסתיימת.
4 מגישים מיד עם סירופ מייפל.
* אפשר להוסיף קורט מלח לבלילה.