נמצא המרוויח הגדול משאריות גביעי הגלידה שלכם

אולי זה רק אנחנו, אבל כשאנחנו מזמינים גלידה אנחנו תמיד מבקשים גם גביעים, לפחות ככמות הסועדים, שיהיה. ואז נשאלת השאלה מה עושים עם הגביעים שנשארו כשהגלידה עצמה היא כבר זיכרון רחוק. התשובה: כדורי שוקולד!

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 20/05/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

12 גביעי גלידה

50 גרם חמאה

חבילה (100 גרם) שוקולד חלב

חצי חבילה (50 גרם) שוקולד מריר

שליש כוס חלב

כף סוכר

לציפוי:

סוכריות צבעוניות

קוקוס

אופן ההכנה:

1 שוברים את גביעי הגלידה לפירורים יחסית קטנים ומעבירים לקערה.

2 ממיסים בפולסים במיקרוגל חמאה ושוקולד חלב ומריר. מוסיפים לקערה.

3 מוסיפים לקערה חלב וסוכר ומערבבים עד איחוד.

4 יוצרים כדורי שוקולד בעזרת כפות הידיים, מצפים בסוכריות צבעוניות וקוקוס וזוללים.

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה 

כדורי שוקולד. במקום ביסקוויטים - גביעי גלידה (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
כדורי שוקולד. במקום ביסקוויטים - גביעי גלידה|צילום: יעל קצב, mako אוכל

** אפשר לאחסן במקפיא.