צילום׃ ענת אלישע, mako אוכל

סופלה שוקולד במיקרו

איכשהו יוצא שהימים שבהם אנחנו הכי עצלנים וחסרי אנרגיות הם גם הימים שבהם אנחנו הכי זקוקים למשהו מתוק ומנחם, סופלה שוקולד למשל. אז מה עושים? לקח לנו זמן לעלות על זה אבל בסוף זה קרה: סופלה במיקרו!

ענת אלישע | mako אוכל | פורסם 10/08/23 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 312 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

4 כפות קמח תופח

4 כפות סוכר

2 כפיות קקאו

ביצה גדולה

3 כפות חלב (לפרווה: מים)

3 כפות שמן

2-4 קוביות שוקולד (עדיף 4 כמובן)

מעט חמאה, לשימון (לפרווה: נטורינה, שמן קוקוס או שמן רגיל)

אבקת סוכר, לפיזור

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר והקקאו. בשלב הזה אפשר לערבב הרבה ובמרץ.

2 מוסיפים ביצה, חלב ושמן ומערבבים רק עד אחידות ולא יותר.

3 משמנים שני כלים ייעודיים לסופלה או ספלים קטנים. מחלקים את הבלילה בין שניהם.

4 מטביעים בכל כלי קובייה או שתיים של שוקולד ומכניסים למיקרו ל-2 דקות. 

5 מפזרים אבקת סוכר וזוללים מיד.

לבלוג של ענת אלישע

ולאינסטגרם שלה

בתיאבון!