פסטה רוזה פרווה

באופן בלתי מפתיע, אפשר להכין פסטה רוזה נהדרת שהיא גם פרווה וגם טבעונית. אתם רק צריכים לשים יד על פחית של קרם קוקוס, ולהכין מנה נפלאה בסיר אחד שכולם יכולים ליהנות ממנה

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 26/08/25 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

ל-2 מנות

חצי חבילת פסטה 

3 כפות שמן זית 

10 עגבניות שרי, חצויות

2 שיני שום, כתושות

3-4 כפות רסק עגבניות

1 קופסה או מיכל של קרם קוקוס

1 כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור גרוס

רבע כפית צ'ילי יבש גרוס

כמה עלי בזיליקום טרי

2 כוסות מים

אופן ההכנה:

1 מוסיפים לסיר בינוני שמן, עגבניות שרי, שום כתוש ורסק עגבניות. מערבבים היטב. 

2 מוסיפים את קרם הקוקוס, מלח ואת הפסטה. מוסיפים את המים. מערבבים היטב. 

3 מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מבשלים במשך 15-20 דקות עד לריכוך של הפסטה. 

4 חשוב לערבב את הפסטה כמה פעמים במהלך הבישול כדי לוודא שהיא לא נדבקת לסיר.

פסטה רוזה פרווה. מוכנה בצ'יק (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
פסטה רוזה פרווה. מוכנה בצ'יק|צילום: יעל קצב, mako אוכל
פסטה רוזה פרווה (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
פסטה רוזה פרווה. תודה לך, קרם קוקוס|צילום: יעל קצב, mako אוכל

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב 

או בטיקטוק המהמם שלה 

פסטה רוזה פרווה (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
פסטה רוזה פרווה. מתאימה לכולם|צילום: יעל קצב, mako אוכל

 

בתיאבון!