שיפודי עראייס מטורטייה
כשראינו את המתכון הזה ברשת היינו חייבים לנסות בעצמנו, ולא תאמינו כמה מוצלחים, קלים וטעימים שיפודי העראייס האלו יוצאים. בתיאבון
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעשר דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
6 טורטיות
חצי קילו בשר טחון
1 בצל, קצוץ דק
חצי צרור פטרוזיליה, קצוץ דק
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית פלפל אנגלי טחון
להגשה:
טחינה, עמבה או מה שאוהבים
אופן ההכנה:
1 לשים בקערה בשר טחון, בצל, פטרוזיליה ותבלינים עד לקבלת תערובת אחידה.
2 מניחים טורטייה על משטח העבודה ובעזרת כפות הידיים משטחים עליה חופן (שהוא שישית כמות) מתערובת הבשר בצורה שווה ואחידה (שכבת הבשר צריכה להיות דקה).
3 מגלגלים את הטורטייה לרולדה. חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות עד שתערובת הבשר נגמרת.
4 מניחים את הטורטיות המגולגלות על משטח העבודה בצמידות זו לזו (ראו בסרטון), ובעזרת שיפודים מחברים את הטורטיות יחד. שימו לב שאתם שומרים על מרווחים יחסית גדולים בין שיפוד לשיפוד כדי שבשלב הבא יהיה לכם נוח לפרוס את הטורטיות.
5 פורסים את הטורטיות בין השיפודים בעזרת סכין חדה, כך שייווצרו שיפודים של עראייס מגולגל.
6 צורבים את השיפודים על המנגל או על פלנצ'ה מכל הכיוונים עד למידת העשייה הרצויה ומגישים מיד עם טחינה או עמבה.
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים
בתיאבון!