צילום׃ יעל קצב, mako אוכל
פתיתים ברוטב רוזה
פתיתים יכולים להיות תוספת משמימה לגמרי, אבל גם פיתוי מטריף שאי אפשר לעמוד בפניו. כאן מדובר במקרה השני – והכל בזכות רוטב רוזה אדיר וגבינת מוצרלה שנותנת את הטאץ' הסופי. התמכרות קשה בעוד 3... 2... 1...
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 26/02/24
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
10 עגבניות שרי, חצויות
3 כפות שמן זית
20 גרם חמאה
2 שיני שום, כתושות
2 כוסות פתיתים
1 שמנת מתוקה 32% או שמנת לבישול 15%
2 וחצי כוסות מים
3 עלי בזיליקום
1 כפית אורגנו
חצי כף מלח
רבע כף צ'ילי גרוס
רבע כף פלפל שחור גרוס
חצי חבילה של גליל מוצרלה
אופן ההכנה:
1 צורבים את עגבניות השרי עם שמן זית וחמאה במחבת עמוקה 2-3 דקות.
2 מוסיפים למחבת שום כתוש ופתיתים ומערבבים.
3 מוסיפים שמנת מתוקה, מים, בזיליקום, אורגנו ותבלינים ומערבבים 5-7 דקות, עד שהפתיתים מוכנים (אם אתם מרגישים שחסרים נוזלים הוסיפו עוד רבע כוס מים).
4 פורסים את גליל המוצרלה ומניחים מלמעלה. מערבבים וזוללים.
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים
בתיאבון!