צילום׃ אנטולי מיכאלו, mako אוכל

לביבות בטטה שמתקתקים בחצי שעה

לביבות בעלות מתיקות עדינה, לצד רוטב מפנק עם שמנת חמוצה

טל יעקב | טל ושני | פורסם 01/01/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 263 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 בצל גדול

1 תפוח אדמה בינוני

בטטה גדולה

2.5 כפות קמח

ביצה

1 כף רוטב סויה

1 כפית מלח

1 כפית סוכר

שמן לטיגון

לרוטב:

גביע שמנת חמוצה

2 כפות מיונז

1/4 צרור עירית קצוצה

אופן ההכנה:

מעדיפים אפוי? הנה גרסה מעולה של לביבות בטטה אפויות

1 מגרדים בפומפייה את הבצל, תפוחי האדמה והבטטה לרצועות דקות.

2 סוחטים את הנוזלים, מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים.

3 יוצרים לביבות שטוחות ומטגנים בשמן משני הצדדים עד הזהבה.

4 מערבבים היטב את החומרי הרוטב וקוצצים את העירית, ומגישים עם הלביבות.

>> לכל מתכוני הלביבות