קרקר קוטג' מושלם - בטוסטר
קרקר פריך, טעים ומפוצץ בחלבון, שמכינים בטוסטר בקצת פחות מ-5 דקות על בסיס גבינת קוטג'. ההיית או חלמנו חלום?
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 09/07/25
- זמן עבודהחמש דקות
- זמן הכנהעשר דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (1 מנות):
2 כפות קוטג' (רצוי 5% או 9%)
1 ביצה
2-3 כפות קמח (אפשר קמח שקדים, שיבולת שועל או רגיל)
מלח
מעט אורגנו
מעט פלפל שחור
מעט צ'ילי גרוס
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל המרכיבים לקבלת בלילה יחסית סמיכה.
2 מניחים נייר אפייה על הטוסטר כך שיכסה גם את התחתית וגם את המכסה. משמנים מעט ושופכים את התערובת.
3 סוגרים את הטוסטר ומחכים כ-3 דקות, עד לקבלת קרקר זהוב.
4 ממלאים במה שאוהבים, וזוללים.


לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
בתיאבון!