קרקר קוטג' מושלם - בטוסטר

קרקר פריך, טעים ומפוצץ בחלבון, שמכינים בטוסטר בקצת פחות מ-5 דקות על בסיס גבינת קוטג'. ההיית או חלמנו חלום?

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 09/07/25 
  • זמן עבודהחמש דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

2 כפות קוטג' (רצוי 5% או 9%)

1 ביצה

2-3 כפות קמח (אפשר קמח שקדים, שיבולת שועל או רגיל)

מלח

מעט אורגנו

מעט פלפל שחור

מעט צ'ילי גרוס

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל המרכיבים לקבלת בלילה יחסית סמיכה.

2 מניחים נייר אפייה על הטוסטר כך שיכסה גם את התחתית וגם את המכסה. משמנים מעט ושופכים את התערובת.

3 סוגרים את הטוסטר ומחכים כ-3 דקות, עד לקבלת קרקר זהוב.

4 ממלאים במה שאוהבים, וזוללים.

קרקר קוטג'. בהכנה (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
קרקר קוטג'. בהכנה|צילום: יעל קצב, mako אוכל
קרקר קוטג'. קוטג' גם בפנים (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
קרקר קוטג'. קוטג' גם בפנים|צילום: יעל קצב, mako אוכל

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב 

או בטיקטוק המהמם שלה

בתיאבון!